Musikhuset får nyt brasserie og cocktailbar

Musikhuset får nyt brasserie og cocktailbar

Musikhuset Aarhus er meget mere end masser af koncerter og kulturoplevelser. Fredag den 27. september slår Musikhuset dørene op til den officielle åbning af husets nye brasserie og cocktailbar. Navnet er Maestro, og missionen er at styrke den gode smag og forlænge og forbedre oplevelsen for gæsterne før, under og efter arrangementer i Musikhuset.

Det skal være en oplevelse at komme i Musikhuset. Både i salene, men også før, under og efter arrangementer i huset. Derfor styrker Musikhuset nu mad- og drikkeoplevelsen i samarbejde med Turbinehallen, der står for driften af Musikhusets café og restaurant. Som noget helt nyt bliver det også muligt for Musikhusets gæster at nyde en cocktail lavet af uddannede bartendere.

”Vi vil gerne være med til at skabe en helhedsoplevelse for Musikhusets gæster. Det arbejder vi intensivt på, fordi vi kan se, at det betyder meget for vores gæster. Med åbningen af Maestro vil vi gøre oplevelsen endnu større end de mange fantastiske arrangementer, der foregår på vores scener ved at sikre, at en aften i Musikhuset bliver velsmagende både på tallerkenen og i glasset”, siger Musikhusets direktør Jan Christensen.

Forbedret smag og lækre cocktails

Maestro ligger på 1. sal i Musikhusets Foyer oven på Café johan r. Den officielle åbning foregår fredag den 27. september, men allerede nu er det nye brasserie og cocktailbaren åben for husets gæster. Hos Maestro møder man moderne og klassisk tankegang med lækre cocktails og et menukort, der består af små retter, lavet af de bedste råvarer.

”Med Maestro tilgodeser vi alle dem, der ønsker at opgradere oplevelsen. Vi tilbyder mindre, lækre retter, gode cocktails og vellydende loungemusik i højtalerne. Vi vil gerne gøre det afslappet og nemt for gæsterne at udvide deres oplevelse og få endnu mere ud af en aften i Musikhuset”, siger Søren Anker, der er direktør i Turbinehallen, som bl.a. også driver Malt restaurant & lounge på Ceres-grunden.

Det vil stadig være muligt for Musikhusets gæster at benytte Café johan r. i hele Musikhusets åbningstid. Caféen ligger i stueetagen i Musikhusets Foyer.