Nyt program: Musikhusets billetsalg er brandvarmt

Nyt program: Musikhusets billetsalg er brandvarmt

Musikhusets nye program er efter den første måned det bedst sælgende i husets historie.

Publikum har taget særdeles godt imod Musikhusets nye program for 2020. Siden programmet blev offentliggjort for en måned siden, har der været så stort et tryk på billetsluserne, at det skriver sig ind i historien som det bedst sælgende program nogensinde. Med 38.878 solgte billetter slår det rekordåret 2016, hvor billetsalget til Aarhus’ år som Europæisk Kulturhovedstad blev skudt i gang, og der var et ganske særligt fokus på kultur i byen.

”Det er dejligt, at vi tilsyneladende rammer plet hos både nye og trofaste gæster. Vi forsøger at lægge et program, der favner bredt fra danske stjernefrø til internationale stjerner. Der er noget for alle og for enhver pengepung. Det er glædeligt, at så mange prioriterer liveoplevelsen som en vigtig del af deres liv, og vi glæder os til at byde vores gæster velkommen til en hel masse fede arrangementer, ” siger Musikhusets kunstneriske chef Jeppe Uggerhøj.

Den helt store højdespringer i det nye program er musicalen Dirty Dancing. Flere end 15.000 kan allerede nu glæde sig til et gennemmusikalsk gensyn med en af filmhistoriens helt store kærlighedsdramaer. Derfor sætter Musikhuset nu endnu en forestilling i salg lørdag den 7. november kl. 20 i Store sal.

Musicals, film og koncerter hitter

Det er særligt årets tre store musicals, der hitter hos billetkøberne. Udover Dirty Dancing ligger Thomas Helmig og Susanne Biers nye musical Den Skaldede Frisør og The Bodyguard også i top tre over de bedst sælgende arrangementer. På toplisten er også Løvernes Konge Live in Concert, hvor Disneys live-action film fra 2019 bliver vist på et stort lærred i Store sal alt imens musikken bliver spillet live på scenen af Czech National Symphony Orchestra. Derudover hitter sommerens udendørs koncert med Queen Machine og forårets unikke koncert med Tina Dickow i Helgi Jónsson i selskab med et kæmpe kor. På grund af den store efterspørgsel har Musikhuset også sat ekstrakoncerter i salg med de populære og albumaktuelle danske sangerinder Caroline Henderson og Hanne Boel.

Nye koncerter og comedy i salg

Siden programmet blev offentliggjort er der tilføjet en række nye arrangementer til et i forvejen omfattende program. Senest løftede Musikhuset sløret for, at det bliver den amerikanske jazzsangerinde Stacey Kent, som skyder sommerens jazzfestival i gang i Musikhuset i selskab med Aarhus Jazz Orchestra. Hun skriver sig ind i rækken af internationale stjerner, der gæster jazzfestivalen. I forvejen har Musikhuset offentliggjort Graham Nash, Lee Ritenour og Suzannne Vega. Også kometen Nichlas Sahl og komikeren Jacob Taarnhøj er blevet tilføjet programmet for i år. 

Hent pressebilleder her: