Nyt stjernenavn til jazzfestival i Musikhuset

Nyt stjernenavn til jazzfestival i Musikhuset

Det verdensberømte jazzikon Burt Bacharach kommer til Aarhus, hvor han til sommer giver koncert i Musikhuset. Musikhuset føjer dermed endnu et hovednavn til årets Aarhus Jazz Festival, hvor legenden får følgeskab af amerikanske Melody Gardot.

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 16. JULI

Den legendariske komponist, pianist, og sangskriver Burt Bacharach gæster Aarhus til sommer. Her giver den amerikanske verdensstjerne koncert i Musikhuset som et af hovednavnene til årets Aarhus Jazz Festival. 

”Vi har en ambition om at præsentere endnu flere internationale musikstjerner i Musikhuset, og her passer Burt Bacharach perfekt ind. Med ham føjer vi endnu et verdensnavn til plakaten, og tegner os i år for et musikprogram af høj, international klasse,” siger Musikhusets programchef, Mette Kier.

Burt Bacharach tager syv velspillende musikere og tre stærke sangere med på scenen i Musikhusets Store sal. Koncerten bliver Burt Bacharachs eneste i Danmark.

Internationale stjerner i Musikhuset
Med Burt Bacharach tilføjer Musikhuset endnu et i en række af store rytmiske musiknavne, der optræder i Musikhuset. Bacharach gør navne som Gregory Porter, Bryan Ferry, Cliff Richard, Katie Melua og Lisa Nilsson følgeskab i 2018. Desuden topper han et jazzfestivalprogram, der i forvejen inkluderer amerikanske Melody Gardot, der giver en unik koncert i selskab med Aarhus Jazz Orchestra.

Ottedobbelt Grammy-vinder
Burt Bacharach er et af de største jazznavne gennem flere generationer. Han har høstet et hav af priser heriblandt otte Grammyer og sågar tre Oscars for sin musik. Sidstnævnte blandt andet for et af sine mest kendte numre Raindrops Keep Fallin’ on My Head til filmen Butch Cassidy and the Sundance Kid.

Line up

Burt Bacharach (Artist/Piano/Conductor)

Bill Cantos (Keyboards)

David Coy (Electric bass)

Elizabeth Chorley (Violin)

Thomas Ehlen (Trumpet and Flugelhorn)

John Ferraro (Drums and Percussion)

David Joyce (Keyboards)

Dennis Wilson (Woodwinds)

Josie James (Singer)

John Pagano (Singer)

Donna Taylor (Singer)

Køb billetter her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

BURT BACHARACH - MUSIKHUSETS STORE SAL, MAN. 16. JULI

BILLETPRISER -  520 – 620 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: