Pernille Rosendahl giver gratis take away-koncert

Pernille Rosendahl giver gratis take away-koncert

Musikhuset og Spar Nord Fonden præsenterer endnu en unik livekoncert med en af landets dygtigste sangerinder. Den næste i rækken af de populære take away-koncerter bliver med Pernille Rosendahl.

317.000 danskere har fulgt med hjemme fra stuerne, og beboere i de aarhusianske baggårde har jublet over de tre første koncerter. Nu er Musikhuset klar med endnu en unik og gratis koncert. Denne gang er det sangerinden Pernille Rosendahl, der bringer livemusikken ud i byen og hjem i stuerne.

"Pernille Rosendahl er en af de danske kunstnere, som i høj grad har leget og eksperimenteret med liveoplevelsen og mødet med publikum. Hendes inderlighed, ærlighed og dragende smukke stemme skinner altid igennem, når hun optræder live, og vi glæder os til at opleve hende til Musikhuset Take Away" siger Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj.

Pernille Rosendahl har tidligere skabt det musikalske bagtæppe og sunget live på scenen til den populære danseforestilling Elsker dig for evigt, der blev et stort hit i Musikhuset i kulturhovedstadsåret. Hun har også formået at levere nære og unikke liveoplevelser på sine museums- og kirketurnéer. Onsdag den 20. maj kl. 17.30 leger Pernille Rosendahl endnu engang med liveoplevelsen, når hun med musikalsk nærvær gør sig som baggårdsmusikant.

Skal Pernille Rosendahl spille i din baghave?

Take away-koncerten med Pernille Rosendahl bliver udloddet gratis via Musikhusets facebookside. Den heldige vinder får fornøjelsen af at invitere sine naboer til en mini livekoncert med Pernille Rosendahl onsdag den 20. maj kl. 17.30. Koncerten afholdes i vinderens baggård eller have. Her kan koncerten opleves fra hver sin altan eller vindue.

Oplev koncerten live hjemme i stuen

Alle får mulighed for at overvære koncerten på Musikhusets facebookside, instagram eller YouTube, hvor den både bliver streamet live og lagt op efterfølgende.

PS: Vi gør opmærksom på, at det selvfølgelig er vigtigt, at alle kan nyde take away-koncerten med Pernille Rosendahl fra vinduer og altaner og følge myndighedernes anbefalinger, så alle, selvom det bliver både hyggeligt og intimt, holder afstand til hinanden. Det er ikke tilladt at invitere andre til koncerten, end dem der bor i opgangene.

Musikhuset Take Away arrangeres i samarbejde med Spar Nord Fonden.

Se tidligere take away-koncerter her.

Hent pressebilleder her: