Pernille Rosendahl udfolder svære følelser i Musikhuset

Snart kan man opleve Pernille Rosendahl i Musikhuset, hvor hun leverer følsomme og personlige sange fra sin nye anmelderroste EP 'The Hurt'.

Lørdag den 13. april er der lagt op til en smuk og stærk koncertoplevelse, når Pernille Rosendahl folder sig ud i Symfonisk sal i Musikhuset. Hun tager musik med fra den nye EP The Hurt, der har modtaget stor ros og 5 stjerner i Gaffa.

EP’en The Hurt er en personlig, musikalsk fortælling om Pernille Rosendahls liv, og åbner blandt andet op for svære følelser om en hård barndom præget af vold og svigt. Når Pernille Rosendahl står i rampelyset er hun tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig - karaktertræk, der er meget til stede i hendes nye musik.

Sikker sangstemme og store hits

Pernille Rosendahl er en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere vi har i Danmark. Hun står bag en perlerække af hits - fra iørefaldende og storladne pophits til inderlige og personlige sange.

Pernille Rosendahl blev kendt som frontfigur i bandet Swan Lee, der blev formet i 1996. Siden har hun optrådt alene og med forskellige bands og har solgt flere hundrede tusinde albums og givet koncerter på såvel stadioner som i kirker.

I Musikhuset optræder Pernille Rosendahl med sit band bestående af Søren Vestergaard (guitar, keyboard), Jakob Høyer (trommer), Jakob Falgren (bas) og Henrik Lindstrand (tangenter). Udover de nye sange, kan man også glæde sig til at opleve sange fra Pernille Rosendahls omfattende bagkatalog.

Læs mere og køb billet til koncerten her

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

PERNILLE ROSENDAHL – SYMFONISK SAL, LØR. 13. APRIL 2019

BILLETPRISER – KRONER 300


HENT PRESSEBILLEDER HER: