Popsensation giver gratis koncert i Musikhuset

Popsensation giver gratis koncert i Musikhuset

Musikhuset præsenterer endnu en unik livekoncert i den populære koncertrække Secret Places. Den fremadstormende sangerinde Drew Sycamore står klar til at give danskerne en salve af selvsikre pophits.

Musikhuset løfter nu sløret for den sidste koncert i rækken af Secret Places-koncerter. Det bliver med en af de nye, funklende stjerner på den danske musikhimmel. Den dansk/walisiske popsnedker Drew Sycamore giver den 28. april kl. 20 gratis koncert fra et hemmeligt sted i Musikhuset.

”Drew er en af de mest spændende, nye kunstnere på den danske musikscene. Hun har en god fornemmelse for den veldrejede popsang, men hendes musik og indbydende vokal rummer også rå kant og dybde. Vi glæder os til at give alle nysgerrige musikelskere et friskt rockpoppet pust, når hun træder op på scenen til Secret Places i Musikhuset”, siger Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj.

Secret Places er navnet på en gratis koncertrække, der består af livestreamede koncerter fra hemmelige, skæve og overraskende steder i Musikhuset, hvor publikum normalt ikke har adgang. Koncerten med Drew Sycamore er den fjerde koncert i rækken. Flere end 145.000 har indtil nu set med, når Musikhuset har bragt livemusikken hjem i de danske stuer.

Koncert fra loading dock eller dronningeloge?

Musikhuset er 35.000 m2 og har 500 forskellige rum. Der er altså masser af hemmelige steder og potentielle scener at vælge imellem. I ugen op til hver koncert kan publikum via Musikhusets facebookside stemme om, hvor i huset den næste koncert skal streames fra.

Tidligere har Ida Corr givet koncert fra Snoreloftet 30 meter over Store sal, Lau Højen har spillet i ventilationsrummet, og Poul Krebs har bevæget publikum fra Musikhusets tagterrasse, der ligger lige for enden af Aros' regnbue med smuk udsigt over byen.

Til koncerten den 28. april kan publikum stemme på, om Drew skal spille på Musikhusets loading dock eller i dronningelogen ved Store sal.

Secret Places koncerterne kan opleves live via Musikhusets Facebook, Instagram og YouTube-kanaler. Koncerterne bliver efterfølgende lagt op på Musikhusets hjemmeside, hvor alle kan nyde dem, når de har lyst.

Koncerterne gennemføres med støtte fra Spar Nord Fonden.

Tilmeld dig begivenheden på facebook her.

Hent pressebilleder her: