Princes danske bassist giver koncert i Musikhuset

Bas-Ida, der går under det borgerlige navn Ida Nielsen, giver koncert i vante rammer i Musikhuset med sine funky bastoner, der i seks år var med til at danne lydtæppe for legendariske Prince.

MUSIKHUSET AARHUS, LILLE SAL, 3. MAJ KL 20

Om en uges tid fyldes Musikhuset af toner, der er så funky, at de har været gode nok til selveste Prince. Den legendariske amerikanske sanger og guitarists danske bassist gennem seks år, Ida Nielsen, giver koncert i Lille sal.

Ida Nielsens talenter med en bas ved hånden skaffede hende ind som en fast del af Princes musikalske entourage i 2010, hvorefter Bas-Ida, som hun hurtigt blev døbt herhjemme, stod på scenen med Purple Rain-sangeren helt frem til Princes død i 2016.

Som solist har Ida Nielsen udgivet tre soloalbum, hvoraf det seneste Turnitup, udkom i 2016. Så sent som i marts i år udgav hun en ny single, Rock The Bass, med medvirken af rapperen Kuku Agami, som Ida Nielsen også tager med i Musikhuset som en del af sit band.

Koncerten i Musikhuset bliver samtidig et gensyn med vante rammer for Ida Nielsen, der uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, der ligger i netop Musikhuset.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

IDA NIELSEN & BAND - MUSIKHUSETS LILLE SAL, TORS. 3. MAJ KL 20

BILLETPRISER – 255 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: