Rockstjernerne fra Band of Horses kommer til Musikhuset

Der bliver dobbelt op på store verdensstjerner i Musikhusparken til sommer. Musikhuset offentliggør nu, at Band of Horses giver koncert kort efter Patti Smith indtager samme scene.

Der er en stor koncertsommer i vente i Musikhuset. Nu bliver det offentliggjort, at det verdensberømte indierockband Band of Horses kommer til Aarhus og giver koncert i Musikhusparken til juli. Det sker kort efter offentliggørelsen af Patti Smith til selvsamme scene.

”Vi er glade og stolte over at præsentere endnu et verdensnavn i smukke rammer i hjertet af Aarhus. Band of Horses har vist sig langtidsholdbare og deres fantastiske rock er oplagt til en scene som Musikhusparkens,” siger Musikhusets kunstneriske chef, Mette Kier.

Publikum i Aarhus kan se frem til at opleve det altid nytænkende band, der i år er udkommet med både singlen Nadie Te Va A Amar Como Yo, der er ny udgave af sangen No One’s Gonna Love You og hvorfra overskuddet gik til ofrene for et jordsjælv i Mexico, samt et smukt covernummer af Nick Caves legendariske Into My Arms.

Fremadstormende debut
Band of Horses brød gennem indierocklydmuren med debutalbummet Everything All The Time i 2006. Den inkluderede storhittet The Funeral, der stadig er Band of Horses’ mest spillede sang. Allerede året efter fulgte de op med albummet Cease To Begin med endnu et kæmpehit i Is There a Ghost.

Det er blevet til sammenlagt fem studiealbum, hvoraf det seneste, Why Are You OK, udkom i 2016.

Billetsalget til koncerten med Band of Horses åbner torsdag klokken 10 på www.musikhusetaarhus.dk.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

BAND OF HORSES - MUSIKHUSPARKEN ONS. 2. JULI 2019

BILLETPRISER – 425 KRONER

Hent pressebilleder her: