Seebach-musical slår rekord i Musikhuset

Fredericia Teaters musical Seebach går forbi Saturday Night Fever og er nu den bedst sælgende musical nogensinde i Musikhuset. Nu sætter Musikhuset den uigenkaldeligt sidste forestilling i salg.

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 7. - 27. MAJ

Seebach er et hit i Aarhus. Musicalen om en af Danmarks største musikfamilier gennem historien er nu den bedst sælgende musical nogensinde i Musikhuset.

”Publikum er enormt begejstrede, og vi er glade for, at endnu flere nu får mulighed for at opleve Seebach. Det er dejligt at se generationer mødes til en fantastisk oplevelse i Musikhuset, og vi er stolte over, at vi formår at bygge videre på den store musicalsucces, som vi sammen med vores gode samarbejdspartnere har skabt over de seneste år,” siger Mette Kier, der er programchef i Musikhuset.

Med mere end 43.000 solgte billetter har Seebach trukket endnu flere mennesker til Store sal end Saturday Night Fever gjorde sidste år.

For at fejre, at Seebach bliver ved med at begejstre, udvider Musikhuset med en ekstra forestilling igen-igen.

Nu er der således også mulighed for at opleve fortællingen om Rasmus og Tommy Seebach den 27. maj klokken 20. Dermed har musicalen rundet hele 32 forestillinger, når hits som Under stjernerne på himlen, Øde ø og Disco Tango er sunget for sidste gang i Store sal den 27. maj.

Køb billetter her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

SEEBACH - MUSIKHUSETS STORE SAL, MAN. 7. MAJ TIL SØN. 27. MAJ

BILLETPRISER – 325 - 625 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: