Sjælden koncert med Bent Fabricius-Bjerre i Musikhuset

Snart kan man opleve den eftertragtede herre i Aarhus, hvor han giver én ud af sine kun tre planlagte forårskoncerter. Billetterne til koncerten med dansk populærmusiks grand old man i Musikhusets Store sal er blevet revet væk, og der er blot få af de flere end 1500 pladser tilbage.

En god melodi går aldrig mode. Det viser den folkekære Bent Fabricius-Bjerre, når han gang på gang har skabt melodier, der er blevet en del af den danske kulturarv.

Nu får publikum en ny chance for at opleve Bent Fabricius-Bjerre live på scenen, når han tørner sammen med LiveStrings og virtuoserne Michala Petri på blokfløjte og Mathias Heise på mundharpe og gæster Musikhuset i Aarhus. Sammen vil de fremføre nogle af Bent Fabricius-Bjerre’s mest kendte værker fra hans lange produktive karriere.

Kendte melodier

Sammen med strygekvartetten LiveStrings, som er kendt fra både den klassiske og rytmiske musikscene, har Bent Fabricius-Bjerre udgivet albummet Natsværmeri. Albummet indeholder 14 af de største værker fra den produktive komponists liv. Derudover indeholder albummet både kendte kære melodier som Matador, Norwegian Sunset fra Bjergkøbing Grand Prix samt Forelsket i København herudover også nyere kompositioner som musikken til Blinkende Lygter og Mens Vi Lever.

Berlingske anmeldte albummet Natsværmeri tilbage i september måned og kvitterede med fem ud af seks stjerner. Musikken blev beskrevet som elegant, stemningsfuld, legende og mesterligt melankolsk. Der er altså ingen tvivl om, at Bent Fabricius-Bjerre fortsat mestrer sit fag og bibeholder sin identitet.

Der venter en unik koncert lige rundt om hjørnet i selskab med Bent Fabricius-Bjerre og LiveStrings, som med sikkerhed vil røre, begejstre, underholde og ikke mindst vække minder hos publikum.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

BENT FABRICIUS-BJERRE & LIVESTRINGS – STORE SAL, TOR 4. APRIL 2019

BILLETPRISER – KRONER 400


HENT PRESSEBILLEDER HER: