SKAM-bølgen rider videre i Musikhuset til januar

Et af årets store danske teatersuccesser tager en tur mere i Musikhuset. Allerede til januar fortsætter SKAM-fortællingen med SKAM 2.

MUSIKHUSET AARHUS, RYTMISK SAL, 10. – 12. JANUAR

Kulthittet SKAM slipper ikke sit ungdommelige greb i Aarhus. Kort efter afslutningen på den anmelderroste teaterforestilling om en gruppe unge gymnasieelever er fortsættelsen, SKAM 2, klar til at gøre sit indtog.

Musikhuset offentliggør, at SKAM 2 rykker ind i huset allerede til januar med fire forestillinger. De mange gæster, der så forestillingen i Store sal mellem den 6. og 13. november, skal dermed ikke vente længe på at følge Noora, Vilde, Eva, Sana, William, Jonas og alle de andre karakterer igen. Denne gang lægger den mere intime Rytmisk sal scene til.

”Det unge publikum i Aarhus tog rigtig godt imod teaterversionen af SKAM. Derfor er vi glade for, at vi allerede til januar kan invitere ind til SKAM 2 i en opsætning, hvor publikum kommer endnu tættere på karaktererne, da forestillingen udspiller sig i Rytmisk sal, som er meget mere intim. Det passer perfekt til en forestilling som SKAM, hvor nærheden og dialogen er i fokus,” siger Musikhusets kunstneriske chef, Mette Kier.

Ligesom i tv-serien, der blev sendt på norske NRK i 2015-2017 og hurtigt opkøbt af blandt andre DR, foregår anden afdeling af SKAM med karaktererne Noora og William i hovedrollerne, spillet af stortalenterne Fanny Bornedal og Jonathan Stahlschmidt. I første afdeling fulgte publikum Eva og Jonas, der også er med i SKAM 2.

SKAM 2 havde sidste forestilling på Aveny-T i København den 3. november, hvorefter hele SKAM-holdet drog til Aarhus for at spille SKAM 1 i Musikhuset. Og nu vender de altså snart tilbage igen.

SKAM 2 får Aarhus-premiere den 10. januar klokken 19.30 i Musikhusets Rytmisk sal.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

SKAM - MUSIKHUSETS RYTMISK SAL, TORS. 10. – LØR. 12. JANUAR 2019

BILLETPRISER – 295 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder: