The Book of Mormon: Nu går billetterne i salg

The Book of Mormon har taget publikum og anmeldere med storm verden over og er blevet beskrevet som 'århundredets bedste musical' i The New York Times. Mandag den 1. april åbner billetsalget til originaludgaven af forestillingen, der får skandinavienspremiere i Musikhuset den 20. november 2019.

Den originale Broadway-version af The Book of Mormon kommer til Danmark. Den storhittende musical skrevet af skaberne bag South Park får sin engelsksprogede skandinavienspremiere i Aarhus.

Det Tony-, Olivier- og Grammy-vindende show spiller i Musikhuset Aarhus fra den 20. november 2019.

Billetsalget åbner mandag d. 1. april  kl. 10 på www.thebookofmormonmusical.com og på Musikhusets hjemmeside.

Skaberne af South Park

Trey Parker og Matt Stone, der har skabt musicalen sammen med Robert Lopez, er også mændene bag den populære kultserie South Park, som nu er i gang med sæson nummer 23.

Parker og Stone står også bag spillefilmene Southpark: Bigger, Longer & Uncut og Team America: World Police.

Robert Lopez er medskaber på Broadway musicalen Avenue Q og har været med til at skrive sangene til Disneys Frost og Coco. Han er en ud af kun femten kunstnere, der har vundet alle fire store underholdningspriser: Emmy, Grammy, Oscar og Tony.

Prisregn over hitmusical

The Book of Mormon er en grænseoverskridende satire over fundamentalistisk religion, kultursammenstød og musicalgenren, hvor vi følger et par mormonske drenge, der bliver sendt på en mission til Afrika, langt fra deres hjem i Salt Lake City i USA.

Siden verdenspremieren i marts 2011 på New Yorks Eugene O’Neill Theatre, hvor The Book of Mormon vandt ni Tony-awards inklusive ’Bedste Musical’, er musicalen blevet opført på tre kontinenter og har vundet over 30 internationale priser.

Musicalen har slået mangeårige billetsalgsrekorder i både New York, London, Melbourne og Sydney.

Manuskript, musik og lyrik er skabt af Trey Parker, Robert Lopez og Matt Stone. Musicalen er instrueret af Casey Nicholaw og Trey Parker og med koreografi af Casey Nicholaw. Scenografien er skabt af Scott Pask, kostumedesign af Ann Roth, lysdesign af Brian MacDevitt, lyddesign af Brian Ronan, arrangementer af Larry Hovhman og musikalsk vejledning samt vokalarrangementer af Stephen oremus

The Book of Mormon er produceret af Anne Garefino, Scott Rudin, Important Musicals og Sonia Friedman Productions.