Thomas Buttenschøn tager ny musik med i Musikhuset

Der er sket meget hos Thomas Buttenschøn siden gennembruddet for 12 år siden. Men musikken er stadig lige så legesyg.

MUSIKHUSET AARHUS, SYMFONISK SAL, 21. APRIL KL 20

Med helt ny musik frisk i bagagen er Thomas Buttenschøn klar til at tryllebinde det aarhusianske publikum, ligesom han har gjort ved hele Danmark i over et årti.

Med sin karakteristiske frisure og guitaren under armen sang Thomas Buttenschøn sig ind i de danske hjerter for efterhånden 12 år siden. Og trubaduren har han stadig i sig, selvom karrieren også har fået en ny gren, efter at Buttenschøn er sprunget ud som børnevært på DR’s Ramasjang.

Ikke desto mindre har Buttenschøn stadig haft tid til at skabe ny musik. Og selvom titler som Love Is Suicidal og I Don’t Need Nobody på hans seneste EP Winter står i stærk kontrast til sjov og leg skal man ikke lade sig narre: tonerne og musikken er stadig lige så legesyg som altid.

Det var nemlig med en eksperimenterende og positiv energisk musik Buttenschøn fandt vej til de store danske scener i midten af 00’erne. Med sange som Dårlig sex, Fantastiske mandag og Smukkere end smuk skabte han sig hurtigt en plads i dansk musik som en helt særlig fortæller og fantastisk sanger.

Køb billetter her.

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

THOMAS BUTTENSCHØN - MUSIKHUSETS LILLE SAL, LØR. 21. APRIL KL. 20

BILLETPRISER - 200 KRONER

Hent pressebilleder her: