Turboweekends frontmand solo i Musikhuset med nye sange

Turboweekends frontmand solo i Musikhuset med nye sange

Efter 12 år som forsanger i bandet Turboweekend, er Silas Bjerregaard nu klar til sin første solo-turné, som han vil tage forbi Musikhuset.

Silas Bjerregaard er nu klar til at stå på egne ben, men rødderne er ikke glemt og publikum kan forvente musik af den samme høje kvalitet, der har kendetegnet det populære band Turboweekend.

Jeg har skrevet en masse ny musik henover sommeren og efteråret, som jeg har glædet mig sindssygt meget til at give et liv derude. Der er både til hjertet, til hjernen og til fødderne,” fortæller kunstneren.

Den første nye single Ikke på andet udkom i slutningen af 2018 og den seneste Gennem ild udkom i februar i år. Det at skrive tekster på dansk gør, ifølge Silas selv, at sangene bliver endnu mere personlige og jordnære, end hans engelsksprogede udgivelser.

Inspireret af Toppen af poppen

Silas Bjerregaard deltog i efterårets udgave af det populære tv-program Toppen af poppen og gjorde sig i første program særligt bemærket med sin smukke og rørende fortolkning af Sko/Torp’s nummer Dolphin Girl.

Han fortæller selv, at programmet har bragt ny inspiration med sig, og afslører, at publikum godt kan forvente udvalgte sange fra Toppen af poppen til den kommende koncert i Musikhuset.

Nyt hold klar til magiske øjeblikke i Musikhuset

Silas blev først kendt som forsanger i Turboweekend, der siden 2006 har udgivet fire anmelderroste albums og spillet utallige koncerter, både i og uden for Danmark. Bandet har gennem årene oparbejdet et velfortjent ry som et af landets bedste livenavne, hvilket resulterede i en Danish Music Award pris som årets danske livenavn i 2011.

Selvom Silas nu står på egne ben, er han ikke alene. Han siger: ”Jeg har samlet et fedt nyt hold af talentfulde musikere, og jeg glæder mig til at slippe en helt ny slags energi fri, så der kan opstå nogle nye magiske øjeblikke”.

Læs mere og find billet til Silas Bjerregaards koncert

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

SILAS BJERREGAARD – RYTMISK SAL, ONS. 29. MAJ 2019

BILLETPRISER – KRONER 275-325


HENT PRESSEBILLEDER HER: