Verdensberømt drengekor i Musikhuset

Det anerkendte og altid smukt syngende Wiener Sängerknaben er klar til at give en unik klassisk oplevelse i Musikhusets Symfonisk sal.

MUSIKHUSET AARHUS, SYMFONISK SAL, 3. MARTS KL 20

Et af Musikhusets klassiske højdepunkter løber af stablen få dage inde i marts, når det verdensberømte, unge ensemble i Wiener Sängerknaben tager sin plads i Musikhusets Symfonisk sal.

Drengekoret fra Østrigs hovedstad er blandt verdens mest berømte af sin art. Det har huset nogle af den klassiske musiks mest fremtrædende figurer såsom Joseph Haydn og Franz Schubert. Med andre ord er der ikke alene tale om muligheden for at opleve smuk klassisk musik, men også chancen for at se morgendagens klassiske stjerner i aktion. I øjeblikket dirigeres koret af brasilianske Luiz de Godoy og med Jeremy Joseph som organist.

Udover flere kendte medlemmer har Wiener Sängerknaben også haft tilknytning til selveste Beethoven og Mozart, der hver især har skrevet værker eksklusivt til koret.

Wiener Sängerknaben har gennem tiden udgivet 43 lakplader, 55 singler, 128 LP’er, 150 CD’er og optræder hvert år over hele verden fra Europa over Asien og til Amerika. Og altså nu også Aarhus.

Køb billetter her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

WIENER SÄNGERKNABEN - MUSIKHUSETS SYMFONISK SAL, LØR 3. MARTS KL. 20

BILLETPRISER – 220 - 400 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: