Verdensberømt metalband kommer til Musikhuset

Vær forberedt på seksstrenget bas, distortion og dobbelt op på stortromme, når Dream Theater blæser publikum bagover og fuldender Musikhusets store sommerprogram.

Der er en stor koncertsommer i vente i Musikhuset. Nu bliver det offentliggjort, at det verdensberømte metalband Dream Theater kommer til Aarhus og giver koncert i Store sal i juni. Dream Theater har mere end 15 millioner solgte albums og to Grammy-nomineringer på CV’et. De har leveret storslåede koncerter rundt om i det meste af verden – og nu kommer de så til Aarhus. Det bliver en i en række af store sommerkoncerter i Musikhuset.

”I Musikhuset går vi en stor sommer i møde med en række fantastiske live-oplevelser, som vi glæder os utroligt meget til. Med både punkrockikonet Patti Smith, indierockerne Band of Horses og jazzkometen Gregory Porter tegner der sig allerede et fantastisk sommerprogram, som Dream Theater fuldender,” siger Musikhusets kunstneriske chef, Mette Kier.

Energifyldt musik
Bandet lægger vejen forbi Musikhuset på deres Distance Over Time turné i anledning af, at de netop har udgivet deres 14. album. Det nye album er ifølge bandet selv et organisk og autentisk album, hvor de søger tilbage til deres rødder.  På mange måder er den kemi som opstod med bandet i 1985 stadig central i den musik, de skaber i dag. Og den kemi er actionfuld.

De progressive metalmusikere – James LaBrie (vokal), John Petrucci (guitar), Jordan Rudess (keyboard, John Myung (bas) og Mike Mangini (trommer) – deler et unikt bånd. Både med hinanden og med nogle af verdens mest passionerede fans. Man kan se frem til en stor live-oplevelse, når metalstjernerne kommer til Store sal og leverer et brag af en koncert.

Billetsalget til koncerten med Dream Theater åbner fredag klokken 10 på Musikhusets hjemmeside.

Hent pressebilleder her: