Verdenskendt operastjerne kommer endelig til Aarhus

Verdenskendt operastjerne kommer endelig til Aarhus

Placido Domingo giver for første gang koncert i Aarhus, når den verdensberømte tenor gæster Musikhuset med stort symfoniorkester fra Bukarest. Billetsalget begynder fredag den 4. maj klokken 10.

MUSIKHUSET AARHUS, STORE SAL, 14. JANUAR KL 20

Det er en af de helt store ikoner, der lægger vejen forbi Musikhuset til næste år. Placido Domingo giver koncert i Musikhuset til januar.

Musikhuset har en klar strategi om at tiltrække de største klassiske navne. Det kommer til udtryk, når Placido Domingo endelig kan opleves i Aarhus, hvor han sammen med det anerkendte Bucharest Symphony Orchestra byder ind til en stor koncertoplevelse.

”Vi er meget stolte over at kunne præsentere en af verdens mest kendte og berømte operastjerner i vores Store sal, hvor man kan forvente den bedste koncertoplevelse med ”The King of Opera”. Vi går målrettet efter at præsentere nogle af de største internationale navne inden for klassisk musik, og her placerer Placido Domingo sig perfekt ind i en række af navne som Angela Gheorghiu, Joseph Calleja og Daniel Barenboim,” siger Musikhusets programchef, Mette Kier.

77-årige Placido Domingo er en af operaens fineste og største stemmer. 12 Grammy-priser, to Emmy-statuetter, over 3900 sceneoptrædener og knap 150 roller i alverdens klassiske operaopsætninger taler sit tydelige sprog.

Han formår at få operaen ud til et bemærkelsesværdigt stort publikum. Fra 1990 og næsten to årtier frem var en del af den legendariske trio De Tre Tenorer og han har desuden rundet populærmusikken. I 1981 udgav Domingo sammen med John Denver albummet Perhaps Love.

Bucharest Symphony Orchestra, der står for musikken, har tidligere arbejdet med nogle af de største klassiske stemmer, heriblandt Andrea Bocelli og en af sidste års store højdepunkter i forbindelse med Kulturhovedstadsåret i Musikhuset, Angela Gheorghiu.

Billetsalget til koncerten begynder fredag den 4. maj klokken 10.

Køb billetter her.

ARRANGØR - MUSIKHUSET AARHUS

PLACIDO DOMINGO MUSIKHUSETS STORE SAL, MAN. 14. JANUAR KL 20

BILLETPRISER – 1375 - 1825 KRONER

Hent pressemeddelelsen som Word-fil her

Hent pressebilleder her: