Vinterferie fyldt med oplevelser i Musikhuset

Vinterferie fyldt med oplevelser i Musikhuset

Vinterferien byder på oplevelser for gæster i alle aldre i Musikhuset. Fra populært cirkus over musikalsk historiefortælling og til en gratis tur på den altid populære skøjtebane.

Sigurd Barrett tager publikum med på en forrygende rejse gennem danmarkshistorien med sang og spil. Traditionen fortsætter med Cirkus Krone i Musikhuset, hvor man i år kan opleve optrædende hunde. Filuren har hele evolutionen på scenen, når de inviterer publikum indenfor til forestillingen Arternes Oprindelse og skøjtebanen holder åbent for dem, der har lyst til at komme på glatis.

Sigurds Danmarkshistorie

I vinterferiens første weekend kan man sammen med Sigurd Barrett møde Egtvedpigen, Grauballemanden, vikingerne, og Grundtvig, når den flotte teaterkoncert Sigurds Danmarkshistorie folder sig ud i Rytmisk Sal i Musikhuset. I Sigurd Barretts vanlige humoristiske fortællestil og med masser af musik og sangnumre føres børn og voksne gennem hele vores forunderlige fælles historie. Sigurd Barretts nye teaterkoncert produceres i samarbejde med Det Kongelige Teater og instrueres af Louise Schouw.

Læs mere her

9. - 10. FEBRUAR – SIGURDS DANMARKSHISTORIE
ARRANGØR – MUSIKHUSET
MUSIKHUSETS RYTMISKE SAL
BILLETPRISER – 155 – 235 KRONER

Cirkus Krone

Traditionen tro omdannes Lille sal til et sandt cirkus i vinterferien. Cirkus Krone slår cirkusteltpælene ned i Musikhuset hele ugen, hvor børn og barnlige sjæle kan stifte bekendtskab med alle de farverige typer, der indtager manegen. I år kan publikum se frem til at opleve en af verdens bedste hundedressører, Leonid Beljakov, der optræder med sine søde og fantastisk dygtige firbenede venner.

Læs mere her 

9. - 16. FEBRUAR – CIRKUS KRONE
ARRANGØR – MUSIKHUSET OG CIRKUS KRONE
MUSIKHUSETS LILLE SAL
BILLETPRISER – 115 – 145 KRONER

Arternes Oprindelse

Teaterhuset Filuren præsenterer i vinterferien familieforestillingen Arternes Oprindelse, hvor vi følger 12-årige Mary, der graver efter forsteninger på den engelske kyst. En dag finder hun noget, ingen før har set - noget, der fortæller en helt ny og vanvittig historie om, hvordan verden blev til. Med den magiske og morsomme maskeforestilling Arternes Oprindelse kan man blive klogere på evolutionen, naturen og mennesket. Efter forestillingen vil børn og voksne have mulighed for selv at grave efter ”knogler” i en 8 meter lange sandkasse og samle de store skeletter i realstørrelse.

Læs mere her 

7. - 17. FEBRUAR – ARTERNES OPRINDELSE
ARRANGØR – TEATERHUSET FILUREN OG TEATERET THALIAS TJENERE
MUSIKHUSETS FILURSAL
BILLETPRISER – 70 KRONER

Junglebogen

Den kendte fortælling om drengen og dyrene i junglen baseret på Rudyard Kiplings verdenskendte eventyr har fået en global opblomstring med blandt en stor live action filmindspilning fra sidste år. I Musikhuset kan man i vinterferien opleve historien som en unik danseteaterforestilling for hele familien sat i scene af det anerkendte Deutsche Tanzkompagnie.

Læs mere her 

14. FEBRUAR – JUNGLEBOGEN
ARRANGØR – MUSIKHUSET
MUSIKHUSETS RYTMISKE SAL
BILLETPRISER – 170 - 250 KRONER

Skøjtebanen i Musikhusparken

Der skøjtes videre i Musikhusparken. Alle inviteres til at hoppe i skøjterne og tage en tur rundt på isen, ligesom mange glade gæster gjorde det sidste sæson. Skøjtebanens åbningstider kan afhænge af vejret og opdateres på www.skøjtebanen.dk.

Læs mere her

HELE FEBRUAR – SKØJTEBANEN
ARRANGØR – AARHUS KULTUR OG BORGERSERVICE
MUSIKHUSPARKEN – FRI ENTRÉ