Maj & Juni Menu

Maj & Juni Menu

Besøg vores fantastiske restaurant på 1. sal og nyd en lækker menu - tilberedt med de bedste råvarer

Vi anbefaler, at I bestiller bord 2 timer før forestillingens start

Bestil bord HER

Start middagen med 1 glas afkølet champagne & snacks kr. 140,- eller 1 glas kølig Cava & snacks kr. 110,-

 

FORRETTER

Rogn - Hvide asparges - Purløgs mayo - Sprødt rugbrød

Rørt tatar - Urter - Små salater - Sprødt

Fiske suppe - Lav varmet fisk - Små grøntsager - Comté

 

HOVEDRETTER

Braiseret lam - Nye løg - Morkler - Ramsløgs sauce

Bagt torsk - Selleri - Ærter francaise - Sauce surpremé

Rib eye - Borderlaise - Syltet perleløg - Karotter - Forårsløg

 

Alle hovedretter serveres med nye kartofler

 

DESSERTER

Gnalling i 2 former - Reduceret æble - Syltet æble - Mandler

Creme brulee - Sorbet - Knas

Braiseret rabarber - Syltet rabarber - Vaniljeis - Sprødt

 
2 retter 295,- pr. person
3 retter 350,- pr. person
4 retter 395,- pr. person
5 retter 425,- pr. person

Vinbuffét

Tag for dig af herlighederne i vores vinbuffét. Vi tilbyder et bredt udvalg af hvidvine, rosévine og rødvine

Søndag - torsdag kr. 200,- pr person

Fredag og lørdag kr. 250,- pr. person