Maestro Brasserie

Maestro Brasserie

Menukortet er et udvalg af serveringer, der alle har størrelse som forretter og priserne er tilpasset derefter.

Skal du til en forestilling, anbefaler kokken 5 mindre serveringer, hvilket er et passende antal serveringer inden forestillingen. 

5 serveringer  efter kokkens valg kr. 385,-

Du kan naturlig også vælge færre eller flere serveringer

 

DE LETTE

  • Iberico skinke 95,-
  • Friteret broccoli med manchego creme 65,-
  • Taco med jomfruhummer, salsa og koriander 75,-
  • Terrin med hjerte, tunge og brisler 70,-
  • Rimmet kammusling med miso creme fraiche og malt chips 95,-

DE TUNGERE

  • Charcuterie 110,-
  • Bagt tomat med karamelliseret løg, ost og balsamico reduktion 90,-
  • Jordskok med hasselnød og friteret persille 80,-
  • Rørt tatar med kartoffelchips 110,-
  • Ribeye med selleripuré, saltbagt selleri og rødvinssauce 140,-
  • Fiske/muslingesuppe med bagt torsk og fennikel 130,-

DESSERTER

  • Sat Arla Unika fløde med saltsyltet lime og praline 90,-
  • Karamelliseret æbletærte med vaniljerørt creme fraiche 90,-
  • 3 slags oste 118,-

 

Der tages forbehold for mindre ændringer ift. sæson og råvarernes tilgængelighed

Ønsker du at booke bord i brasseriet - book her

 

Ønsker du at bestille en specialmenu ifm. en forestilling, se da nedenfor

Menu til Den Skaldede Frisør