Maestro Brasserie

Maestro Brasserie

Menukortet er et udvalg af serveringer, der alle har størrelse som forretter og priserne er tilpasset derefter.

Skal du til en forestilling, anbefaler kokken 5 mindre serveringer, hvilket er et passende antal serveringer inden forestillingen. 

5 serveringer  efter kokkens valg kr. 385,-

Du kan naturlig også vælge færre eller flere serveringer

SNACKS

  • Iberico skinke 95,-
  • Crouton med andepostej 70,-
  • Samosa med Butterchicken 65,-
  • Sylte 70,-

DE LETTE

  • Charcuterie 110,-
  • Rimmet kammusling med citronpuré og orientalsk sauce 95,-
  • Rødbede med røget marv og brøndkarse 85,-
  • Jordskokker, hasselnød og persille 80,-
  • Oksetatar med chips og purløg 110,-
  • Braiseret endivie med tyttebær, granatæble og valnødder 85,-

DE TUNGERE

  • Slider med and og rødkål 120,-
  • Foie gras terrin 145,-
  • Kalve bavette med kartoffel, braiseret løg og rødvins sauce130,-
  • Knoldselleri suppe med pocheret torsk, brunet smør og rød skovsyre 120,-

DESSERTER

  • Kirsebær mousse, mælkeskum og brændte mandler 85,-
  • Karamelliseret æbletærte med vanilje creme fraiche 85,-
  • 3 slags oste 115,-

 

Der tages forbehold for mindre ændringer ift. sæson og råvarernes tilgængelighed

Ønsker du at booke bord i brasseriet - book her

 

Ønsker du at bestille en specialmenu ifm. en forestilling, se da nedenfor

Menu til Den Skaldede Frisør