Maestro Brasserie

Maestro Brasserie

Menukortet er et udvalg af serveringer, der alle har størrelse som forretter og priserne er tilpasset derefter.

Vi anbefaler, at du vælger imellem 3-6 retter afhængig af, hvor sulten du er

[5 serveringer efter kokkens valg 385,-]

SNACKS

  • Iberico skinke 98,-
  • Crouton med sardin og tomat 65,-
  • Anderillette 68,-
  • Croissant med krabbesalat og æble 65,-
  • Samosa med butterchicken 65,-

DE LETTE

  • Charcuterie 135,-
  • Pocheret æg med squash og orientalsk sauce 80,-
  • Hjertesalat med tomat, kapers og Manchego 70,-
  • Stegt spidskål med blåmuslinger og muslingesauce 120,-
  • Andehjerter med syltede grønne tomater og peberrodssauce 109,-

DE TUNGERE

  • Fried chicken slider 118,-
  • Terrine af foie gras og confiteret and 146,-
  • Oksetatar med purløgsmayo og sprødt 115,-
  • Oksebavette med pomme bonne Anné, skorzonerrod og sauce picante 130,-
  • Pocheret torsk med sauteret sensommerkål og brunet smør 115,-
  • Confiteret kalkunvinge med majs og kantareller 120,-
  • Svampetoast med sprød skinke 110,-

DESSERTER

  • Æblefromage med syrlig æbleskum 85,-
  • Rødgrød med unikafløde 85,-
  • 3-5 slags oste 118,-/162,-

 

Der tages forbehold for mindre ændringer ift. sæson og råvarernes tilgængelighed

Ønsker du at booke bord i brasseriet - book her

 

Ønsker du at bestille en specialmenu ifm. en forestilling, se da nedenfor

Se alle specialemenuer

Menu til Tarzan

Menu til Den Skaldede Frisør