Blåt Musikhus

Fire forrygende musicals i Musikhuset Aarhus i 2020

05. februar 2020

2020 bliver endnu et vildt år med store musicals i Aarhus. Er du i tvivl om, hvilken af dem, der er lige noget for dig? Vi har samlet de fire sammen for dig her

Den Skaldede Frisør – The Musical

Thomas Helmig har kastet sig ud i et helt nyt projekt, hvor han sammen med Susanne Bier er ved at forvandle hitfilmen Den Skaldede Frisør til en storslået musical. Det er deres første musical sammen, og Helmig skriver og komponerer musikken.

Glæd dig til den romantiske musicalkomedie fyldt med skarp humor, musik, sang og dans – en musicaloplevelse, man kan leve længe på.

Du kan blandt se frem til at opleve vinderparret fra Vild Med Dans Silas Holst og Jakob Fauerby. Samt Xenia Lach-Nielsen, Niels Olsen, Bodil Jørgensen, Maria Lucia og mange flere.

Den Skaldede Frisør - The Musical har premiere 23. april i Musikhuset.

Læs mere og køb billetter her

Her kan du høre en bid af Thomas Helmigs titelmelodi til Den Skaldede Frisør - The Musical:

 

Dirty Dancing - The Musical

Skal du i Musikhuset og ha’ the time of your life?

Mega-sucessen Dirty Dancing vender nemlig tilbage i en ny opdateret luksus-version. Glæd dig til at opleve den fantastiske historie om kærligheden mellem Johnny Castle og Baby, når Dirty Dancing rammer Musikhuset til oktober med Silas Holst og Mathilde Norholt i hovedrollerne. Det bliver stort, festligt og meget romantisk.

Dirty Dancing én af de mest legendariske danse- og musikfilm fra 1980’erne, og i 2015 spillede den danske musicalversion af filmen for fulde sale landet over. Dirty Dancing er en af de største danske musicalsucceser nogensinde og underholdt mere end 40.000 glade gæster i Musikhuset.

Glæd dig til at opleve Silas Holst og Mathilde Norholt i hovedrollerne. 

Og husk: Nobody puts baby in a corner.

Dirty Dancing - The Muscial har premiere 23. oktober i Musikhuset.

Læs mere og køb billetter her

Her kan du høre hovedrolleindehaverne Mathilde Norholt og Silas Holst fortælle, hvor meget de glæder sig:

 

The Bodyguard - The Musical

Glæd dig til en af de mest ultimative kærlighedshistorier tilsat Whitney Houstons fantastiske musik, når The Bodyguard – The Musical finder vej til Musikhusets Store Sal.

Stortalentet Andrea Lykke Oehlenschlæger skal spille Whitney Houstons ikoniske rolle som Rachel Marron. Andrea Lykke Oehlenschlager er et helt ubeskrevet blad på den danske musicalscene, men hun blæste alt og alle bagover, da hun var til audition på The Bodyguard – The Musical med sin sublime og unikke sangstemme.

Musicalen genfortæller en af 90’ernes mest ikoniske films historie om den tidligere Secret Service-agent Frank Farmer, der bliver ansat som privat bodyguard for den verdensberømte sangstjerne Rachel Marron, for at beskytte hende mod en ukendt stalker.

Glæd dig til at høre hits som: I Will Always Love You, Run to You,  Queen of the NightI Have Nothing, I’m Every Woman og mange flere. 

The Bodyguard - The Musical har premiere den 2. december i Musikhuset. 

Læs mere og køb billetter her

Hør Andrea Oehlenschlægers smukke stemme her:

 

Skatteøen

Hop ombord på skibet med kurs mod skatteøen. Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene. Sebastians musik danner en perfekt ramme om en fantastisk sørøverfortælling. En forrygende forestilling for hele familien.

Folketeatrets version af Skatteøen spillede for fulde huse i 2010 og 2015, og nu vender den succesfulde forestilling tilbage til scenen i Musikhusets Store Sal.

Medvirkende: Szhirley, Kasper Leisner, Jakob Spang Olsen, Kristian Boland, Ole Boisen og Søren Bang Jensen og mange flere.

Skatteøen har premiere 8. februar i Musikhuset.

Læs mere og køb billetter her

Her kan du se, hvad du kan glæde dig til:

 

Vi håber, at du fandt en musical, som du bare ikke må gå glip af.