BWEB_Mette Kier-5.jpg

Magiske øjeblikke du ikke må gå glip af

16. august 2018

Mette Kier er kvinden, der lægger Musikhusets kunstneriske linje. Hun sidder med fingeren på kultur ens puls og sammensætter Musikhusets omfattende program. Her er hendes personlige guide til oplevelser, du bør være særligt opmærksom på

Kære gæst

I Musikhuset rækker vi ud efter stjernerne og de magiske øjeblikke. Vi går efter oplevelser, der kryber ind under huden og fæstner sig på nethinden som minder, vi kan tale om og dele. Det er oplevelser i verdensklasse, oplevelser, der samler os på tværs af generationer og oplevelser, som overrasker.

Det er i de øjeblikke, hvor vi er nærværende, at vi for alvor lever livet. Her har jeg udvalgt 6 forskellige arrangementer, som jeg personligt ser frem til at opleve sammen med dig.

Vi ses i Musikhuset. 
Mette Kier

Boston Symphony Chamber Players | 19. MAJ

Stjernebesat kammerorkester spiller Mozart og Beethoven.
”Det er et af verdens mest udsøgte kammerensembler. Nu besøger Boston Symphony Chamber Players Aarhus som det eneste sted i Skandinavien. Det er kammermusik i verdensklasse.”

Læs mere om koncerten med Boston Symphonic Chamber PlayersFlashdance | fra 20. APR

Ikonisk dansefilm bliver til hitmusical.
”Danmarkspremieren på musicalhittet Flash dance med Silas Holst og Sicilia Gadborg med 80’er­hits som What A Feeling og Maniac. Publikum knus elsker Silas, der danser som en drøm, men mon ikke Sicilia Gad­ borg får sit helt store gennembrud som svejseren Alex, der drømmer om at danse? Det bliver ikke meget mere romantisk.”

Læs mere om Flashdance

Cirque Eloize | 24. - 25. MAJ

Sprængfarlig cocktail af dans, akrobatik og teater.
”Vi inviterer til nycirkus i verdensklasse, når Cirque Éloize vender tilbage til Musikhuset med forestillingen Saloon. Det er det tætteste, man kommer på Cirque du Soleil i en koncertsal. Så fantastisk, at man næsten taber pusten!”

Læs mere om Cirque Èloize

Skønheden og Udyret | 29. - 30. DEC
Ringenes Herre | 4. - 10. OKT

Magiske filmkoncerter med Aarhus Symfoniorkester.
”Det er magisk og kraftfuld, når man mærker bruset fra et helt symfoni orkester samtidig med, at en storfilm ruller over lærredet. Det er ekstra glædeligt at se salen til Ringenes Herre Live være fyldt med unge mennesker. Til nytår bliver gennemsnitsalderen måske endnu lavere, når vi viser Skønheden og Udyret. Det er fantastisk, at unge mennesker strømmer ind til klassisk musik, og det er præcist målet med disse storslåede film­ og musik oplevelser.

Læs mere om Skønheden og Udyret

Læs mere om Ringenes HerreMadeleine Peyroux | 17. NOV
Forførende fransk stemme.
”Du kan glæde dig til en meget intens koncert, når Madeleine Peyroux vender tilbage. Hun er en både sky og excentrisk
person og en sangerinde, der går sine egne veje. Man fornemmer det i hendes musik og den på en gang rå og sødmefulde stemme, der vækker minder om Billie Holiday. En koncert, du ikke må gå glip af.

Læs mere om Madeleine PeyrouxPlacido Domingo | 14. JAN

Levende Operalegende.
”En af verdens største operastemmer! Det er første gang Placido Domingo optræder i Musikhuset, og du kommer helt tæt på mesteren og Bucharest Symphony Orchestra. Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en kæmpe oplevelse at se ham live.”

Læs mere om Placido Domingo