_MG_3078.jpg

Musikhuset satser stort på gratis koncerter

22. juni 2017

Musikhuset indvier i slutningen juni en helt ny udendørs scene. Det bliver startskuddet til en større satsning på gratis koncerter for alle.

Hver år arrangerer Musikhuset flere hundrede gratisarrangementer. Takket være en gavmild donation fra Spar Nord Fonden får arrangementerne nu et kvalitetsløft. Et af de nye initiativer bliver en helt ny udendørs scene, der skal skabe mere musikalsk liv i Musikhusparken.     

”Det er fantastisk, at mere end 200.000 mennesker hvert år benytter sig af vores tilbud om at komme gratis i Musikhuset. Nu tager vi skridtet videre. Det er dejligt, at Spar Nord Fonden hjælper os på vej, og vi glæder os til at give vores gæster endnu bedre oplevelser og forhåbentlig byde nye gæster velkommen med et endnu bedre og mere varieret program”, siger Musikhusets direktør Jan Christensen.  Gratis glæder for 900.000 kroner
Spar Nord Fonden har doneret 900.000 kroner, som over de næste tre år skal bruges til at skabe endnu mere spændende gratis oplevelser til glæde for Musikhusets gæster.

”Vi vil gerne gavne og støtte op om fællesskaber. Vi er overbevist om, at vi her kan være med til at bringe en masse mennesker sammen og begejstre dem med en god musikalsk oplevelse i Musikhusets smukke ramme”, siger Erling Sørensen, der er direktør i Spar Nord.

Ny udendørs scene
Musikhusets nye udendørs scene bliver mobil og sættes op i spejlbassinet foran huset. Scenen bliver indviet fredag den 23. juni, når kvartetten Et letsindigt ord fokuserer på musikken i Danmark under besættelsen. Hen over sommeren byder Musikhuset på fem koncerter på den nye scene og et musikalsk program med jazz, verdensmusik og Hiphop.

Program for de fem sommerkoncerter på den nye scene:

Et letsindigt ord
Revysange og swingmusik fra besættelsestiden
23. juni kl. 15

98 Parker Points
Sprudlende jazz fra den amerikanske sangskat
1. juli kl. 13

Aske Stampe
Akustisk guitarkoncert med egne kompositioner og kendte jazznumre
2. juli kl. 13

Matilde Emilie med Band
Aarhusiansk stjernefrø synger soul, pop og R’n’b
8. juli kl. 12.30

Athletic Progression
Instrumental Hiphop fra 8000 C
9. juli kl. 13

På Musikhusets hjemmeside kan man se alle de mange gratis koncerter, der finder sted i Musikhuset.