Website Artikel (1)

Secret Places i Musikhuset

28. april 2021

Musikhuset livestreamer lækre koncerter fra hemmelige steder i huset.

Savner du fed musik og stærke liveoplevelser?

Musikhuset sender i samarbejde med Spar Nord Fonden musikken direkte hjem i din stue. Secret Places er navnet på en koncertrække, der består af livestreamede koncerter fra hemmelige, skæve og overraskende steder i Musikhuset, hvor publikum normalt ikke har adgang. 

Du kan se dem her på siden, når du har lyst til et skud musikalsk magi.

Secret Places med Drew Sycamore

Drew Sycamore er en af de nye, funklende stjerner på den danske musikhimmel. Hun gav for alvor alle danskerne en salve af selvsikre pophits den 28. april og bragte glæde hjem stuerne.

Se eller gense den unikke koncert fra dronningelogen i Musikhuset med den dansk/walisiske popsnedker Drew Sycamore.  

Secret Places med Poul Krebs

Poul Krebs bringer små musikalske sensationer hjem i stuen til alle livehungrende musikelskere. Poul Krebs fyrede op under en kold forårsaften med livskloge sange, spilleglæde og stor charme, da han onsdag den 7. april gav en intim koncert.

Se eller gense den smukke koncert fra Musikhusets tagterrasse, der ligger lige for enden af Aros' regnbue med smuk udsigt over byen. 

Se billeder fra koncerten med Poul Krebs her:

Secret Places med Lau Højen

Til den seneste koncert i rækken bragte Lau Højen livemusikken hjem i danskernes stuer. Den højaktuelle Carpark North-forsanger gav en unik smagsprøve på sine nye, danske sange, da han sammen med sit band spillede en intim koncert fra ventilationsrummet under Musikhusets Lille sal. 

Se koncerten på Facebook

Se koncerten på YouTube herunder. 

Se billeder fra koncerten med Lau Højen her:

Secret Places med Ida Corr 

Til den første hemmelige koncert satte den suveræne, aarhusianske sangerinde, Ida Corr, gang i festen hjemme i stuerne og bragte glæden og smilet frem. Koncerten foregik på Snoreloftet 30 meter over Store sal, og det gav et unikt setup med smuk lyssætning og en helt igennem sublim lyd. Publikum havde valgt lokationen, hvor der var en følelse af ægte koncertstemning, og det kunne mærkes helt ud i de små hjem. Musikhuset bringer den fantastiske koncert fra den 17. marts ud til alle jer.

Se på Facebook.

Se på YouTube herunder.

Se billeder fra koncerten på Snoreloftet 30 meter over Store sal her: