Planlæg dit besøg

Planlæg dit besøg

Vi har samlet alle de praktiske informationer, du har brug for til at få en fantastisk aften i Musikhuset, her

Husk din billet

Du kan medbringe din billet på to måder:

  • Som fysisk billet fra billetsalget eller printet hjemmefra
  • Som digital billet på din mobiltelefon

Kom i god tid

Vi anbefaler, at du kommer i god tid. Dørene til salen åbner ca. 20 minutter før forestillingen begynder og du har mulighed for at købe drikkevarer cafeen inden forestillingen.

Der kan være kø til parkering, og det er ikke alle, som har mulighed for få en plads helt tæt på huset. Der kan også være kø til din plads i salen.

Parkering

Du har mulighed for at parkere i Musikhusets parkeringskælder eller hos vores nabo og samarbejdspartner Aarhus Congress Center.

Parkering ved Musikhuset

Restaurant og Café

Forkæl dig selv og dine gæster med drinks, dejlig mad og god atmosfære i Musikhusets café og restaurant, johan r.

Se menu og bestil bord

Bestil drinks til pausen

Du kan forudbestille dine drinks til pausen i baren og undgå kø.

Til forestillinger i Store Sal med indbygget pause tilbyder vi NEM Pause: Her får du fri vin, cava, øl, sodavand, kaffe og te samt lækre snacks i pausen for 65 kr. pr. person.

Du kan bestille NEM Pause i forbindelse med billetkøb på Musikhusets hjemmeside, i billetsalget, via vores DRINKO app eller i baren på selve dagen.

Bestil Nem Pause

Garderobe

Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober. Garderoben er bemandet to timer før forestillingens starter og koster 20 kr. Det er muligt at betale med kontanter eller mobilepay. 

De to garderober befinder sig i Foyeren eller på Strøget, som er gangarealet mellem Musikhusets gamle og nye bygning. 

Gratis garderobe: Det er også muligt at hænge overtøj på bøjler i kælderen ved toiletterne. Bemærk: Denne garderobe er på eget ansvar.

Toiletter

Publikumstoiletter findes flere steder i huset. Det er gratis at benytte toiletterne.

Fra Foyeren er der adgang til toiletter i kælderen i den nordlige og sydlige del af huset. Desuden er der toiletter i restauranten og på 1. balkon. I den nye bygning er der toiletter i kælderen under Torvet.

Tilgængelighed: Der er toiletter for mennesker med et handicap på alle etager i Foyeren samt på Torvet. Læs mere om tilgængelighed i Musikhuset.

For sent ankomne

Forestillingerne i Musikhuset Aarhus starter præcist. For sent ankomne kan ikke forvente at få adgang til salen efter en forestilling er gået i gang.

Det er suverænt kunstnerne på scenen, der bestemmer, hvorvidt Musikhusets personale må lukke for sent ankomne ind i salen, så reglerne kan variere fra forestilling til forestilling.

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner skal være slukkede eller på lydløs og uden blitz under forestillingen. Det er ikke tilladt at tage billeder eller optage lyd fra forestillingerne. 

Børn er altid velkomne

Børn er meget velkomne i Musikhuset, og vi har hvert år en række forestillinger på programmet, som er målrettet de yngste i familien. Vi angiver vores anbefaling til børns alder på de enkelte arrangementer. Er du i tvivl, om en forestilling er egnet for børn, kan du altid kontakte Musikhusets billetsalg for hjælp.

Tager du dine børn med i Musikhuset, skal du huske at:

  • Barnet skal have sin egen billet. Dette gælder også betalte udendørskoncerter med stående publikum.
  • Barnet skal være stort nok til at sidde på sit eget sæde i salen og modent nok til at kunne være i salen under hele forestillingen uden at forstyrre publikum og de optrædende.
  • Det er ikke tilladt at efterlade barnevogne o.l. uden opsyn.

Har du et handicap eller er du gangbesværet?

Læs alt om hjælpemidler og tilgængelighed i Musikhuset.

Tilgængelighed i Musikhuset

Hold dig opdateret

Vil du ikke gå glip af den næste store oplevelse i Musikhuset?

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev og få nyheder og information om alle vores spændende forestillinger, adgang til eksklusive pre-sales og interviews og meget mere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du kan også følge med i Musikhusets mange arrangementer, holde dig opdateret, få adgang til konkurrencer, finde interviews og underholdning med kunstnerne og meget mere via vores Facebook og Instagram profiler.

Musikhusets Facebookside

Musikhusets Instagram

Find Musikhuset Aarhus