Planlæg dit besøg

Planlæg dit besøg

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Musikhuset. Vi vil gerne sikre os, at du får en fantastisk oplevelse både før, under og efter forestillingen. Derfor har vi samlet en række praktiske informationer, så du er bedst muligt klædt på til en aften i Musikhuset.

Husk din billet

Vi gør opmærksom på, at det er muligt at medringe sin billet ved at printe den ud eller vise den på telefonen.

Kom i god tid

Vi anbefaler, at du kommer i god tid. Der kan være kø til parkering, og det er ikke alle, som har  mulighed for få en plads helt tæt på huset. Dørene til salen åbner ca. 20 minutter før forestillingen begynder.

Parkering

Du har mulighed for at parkere i Musikhusets parkeringskælder eller hos vores nabo og samarbejdspartner Scandinavian Congress Center.

Læs mere

Restaurant og Café

Forkæl dig selv og dine gæster med drinks, dejlig mad og god atmosfære i Musikhusets café og restaurant, johan r.

Se menu og bestil bord her

Bestil drinks til pausen

Du kan forudbestille dine drinks til pausen i baren og undgå kø.

Til forestillinger i Store Sal med indbygget pause tilbyder vi NEM Pause. Her får du fri vin, cava, øl, sodavand, kaffe og te samt lækre snacks i pausen for 65 kr. pr. person. Du kan bestille NEM Pause i forbindelse med billetkøb på Musikhusets hjemmeside, i billetsalget, via vores DRINKO app eller i baren på selve dagen.

Bestil Nem Pause

Garderobe

Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober enten i Foyeren eller på Strøget mellem Musikhusets gamle og nye bygning. Garderoben er bemandet to timer før forestillingens starter og koster 20 kr. Det er muligt at betale med kontanter eller mobilepay. Det er også muligt at hænge overtøj på bøjler i kælderen ved toiletterne. Det er gratis og sker på eget ansvar.

Toiletter

Publikumstoiletter findes flere steder i huset. Fra Foyeren er der adgang til toiletter i kælderen i den nordlige og sydlige del af huset. Desuden er der toiletter i restauranten og på 1. balkon. I den nye bygning er der toiletter i kælderen under Torvet. Der er handicaptoiletter på alle etager i Foyeren samt på Torvet. Det er gratis at benytte toiletterne.

For sent ankomne

Forestillingerne i Musikhuset Aarhus starter præcist. For sent ankomne kan ikke forvente at få adgang til salen efter en forestilling er gået i gang. Det er suverænt kunstnerne på scenen, der bestemmer, hvorvidt Musikhusets personale må lukke for sent ankomne ind i salen, så reglerne kan variere fra forestilling til forestilling.

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner skal være slukkede eller på lydløs under forestillingen. Det er ikke tilladt at tage billeder eller optage lyd fra forestillingerne.

For børn

Børn er meget velkomne i Musikhuset, og vi har hvert år en række forestillinger på programmet, som er målrettet de yngste i familien. Er du i tvivl om en forestilling er egnet for børn, kan du læse mere på Musikhusets hjemmeside eller kontakte Musikhuset på 89 40 40 40 eller sende en mail billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk

Tager du dine børn med i Musikhuset, skal du huske at:
• Barnet skal have sin egen billet. Det vil sige, at barnet skal være stort nok til at kunne sidde på sit eget sæde.
• Barnet skal være modent nok til at kunne være i salen under hele forestillingen uden at forstyrre publikum og de optrædende.

Er du handicappet eller gangbesværet?

Læs alt hjælpemidler og om at komme rundt i huset her.

Hold dig opdateret

Vil du ikke gå glip af den næste store oplevelse i Musikhuset? Så tilmeld dig nyheder fra Musikhuset og få nyt om alle de spændende forestillinger

Tilmeld nyheder

Vi glæder os til at se dig!