Hamlet, Prins af Danmark

Hamlet, Prins af Danmark


Kære gæst

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

I øjeblikket må vi desværre maksimum være 500 mennesker i Store sal. Den begrænsede kapacitet betyder desværre, at der er nogle af jer, som ikke kan få en plads til forestillingen.

Vi har valgt, at dem, som har købt billet først, får mulighed for at beholde billetten, og de af jer, som har købt sidst, desværre ikke kommer til at opleve Hamlet i denne omgang.

De 500 heldige har fået tilsendt nye billetter, der tager forbehold for, at der skal være luft og plads mellem publikum i salen. De af jer, som har købt billet sidst, får pengene retur.

Vi har sendt en mail med yderligere info. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

I kan læse mere om refusion af billetter her.

------------------------------------------------------------------

Det Kongelige Teater gæster Musikhuset med Shakespeares mesterværk

Oplev verdensdramatikkens største tragedie, når Det Kongelige Teaters skuespilchef Morten Kirkskov iscenesætter Hamlet, Prins af Danmark med stortalentet Esben Smed i titelrollen.

Forestillingen har allerede taget både publikum og anmelderne med storm.  Pressen skrev blandt andet om Hamlet, Prins af Danmark:

* * * * *

Stor skuespilkunst: Esben Smeds Hamlet er endeløst fascinerende

Berlingske
* * * * *

Esben Smed og Sara Viktoria Bjerregaard lyser som vor tids Hamlet og Ofelia i Morten Kirkskovs overrumplende moderne iscenesættelse af Shakespeares klassiker

ISCENE

 

Noget er råddent i Danmarks rige

Hamlet har afbrudt sine studier i humanisme i Wittenberg og er vendt hjem til Kronborg for at begrave sin far, der uventet er gået bort. Han er i sorg og i stedet for selv at overtage tronen, gør onkel Claudius det og overtager tilmed hans mor, Dronning Gertrud. Farens genfærd viser sig for ham og kræver hævn over sin morder, kong Claudius. Intet er Hamlet mere imod end at hævne og slå ihjel, men på trods af sin tvivl forvandles han til et afsindigt menneske, en dræber. I sin umulige kamp, svigter han ikke mindst sin store kærlighed, Ofelia.

I tragediens slutning er stort set alle døde, og Danmark står uden konge eller dronning. I sin aktualisering af Hamlet sætter Morten Kirkskov fokus på individets ret og på de personlige omkostninger, det har at gå imod magten ved at gribe til våben. Esben Smed, som mange vil kende fra DRs TV-serie Bedrag og Bille Augusts Lykke-Per, spiller over for nyuddannede Sara Viktoria Bjerregaard som Ofelia i tyske Philipp Fürhofer moderne scenografi og Karin Betz’ renæssancekostumer.

Medvirkende
Esben Smed, Sara Viktoria Bjerregaard, Jacob Lohmann, Iben Hjejle, Stine Schrøder Jensen, Alvin Olid Bursøe, Anton Hjejle, Laus Høybye og Mads Rømer Brolin-Tani.

Iscenesættelse: Morten Kirkskov
Scenografi: Philip Fürhofer
Kostumedesign: Karin Betz
Oversættelse: Niels Brunse

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris