Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar

Køb billet Følg facebook event
04. oktober 2020 • 400 - 580 kr

Danmarks Underholdningsorkester opfører spektakulær 50-års jubilæumskoncert over rockmusicalen Jesus Christ Superstar

Oplev koncertversionen af rockmusicalen

Lyt til al den fede musik fra rockmusicalen Jesus Christ Superstar, når et hold af musikalsk stjerneklasse bliver bakket op af Danmakrs Underholdningsorkester i Musikhuset.

Fallulah, Erann DD, Martin Brygmann, Christoffer Brodersen og Bjørn Fjæstad står i front, når Sir Andrew Lloyd Webber og Tim Rices forrygende forlæg fylder Store sal i oktober 2020.

Glæd jer til et gensyn med Jesus’ sidste dage set gennem verdenshistoriens største antihelt Judas’ øjne i selskab med Danmarks Underholdningsorkester, der markerer 50-året for udgivelsen af det konceptalbum, som dannede grundlag for musicalen. 

Her kan du se hele det forrygende cast:

Verdens største musicalsucces

Jesus Christ Superstar blev det store gennembrud for Andrew Lloyd Webber og Tim Rice i 1970’erne. De havde tidligere samarbejdet om musicalerne The Likes of Us og Joseph, men det var først med Jesus Christ Superstar, at makkerparret for alvor brød igennem.

Vejen var dog lang, da de i begyndelsen ikke kunne finde en producer, der ville sætte musicalen op. De udgav derfor i stedet Jesus Christ Superstar som konceptalbum i 1970. Albummet blev en kæmpe succes og toppede hitlisterne i USA.

Efterspørgslen på en musical var derefter enorm, og allerede året efter i oktober 1971 fik musicalen premiere på Broadway som en af teaterhistoriens første rockede musicals. I 1972 var turen kommet til West End, hvor den fik premiere på det prestigefyldte Palace Theatre. Her spillede den frem til 1980, og da den blev pillet af plakaten, havde den spillet hele 3,358 forestillinger, hvilket var rekord på West End på det tidspunkt.

I 1972 kunne musicalen også opleves i Danmark for første gang, hvor den fik premiere i det daværende Falkoner Centret. Siden har den spillet adskillige gange over hele landet og har været fremført i en række koncertudgaver – bl.a. som kirkekoncerter i 2013, 2015 og 2016 med dirigent Andreas Vetö.

Oplev musikken fra musicalen i fantastisk koncert

Danmarks Underholdningsorkesters musicalkoncertudgave af Jesus Christ Superstar markerer 50-året for albummet og skal hermed optræde i Musikhuset i oktober 2020 med denne fantastiske koncert af symfoniorkesteret og fortryllende sangere.

Medvirkende

 • Maria Magdalene: Fallulah
 • Judas: Erann DD
 • Jesus: Christoffer Brodersen
 • Kong Herodes: Martin Brygmann
 • Pontius Pilatus: Bjørn Fjæstad
 • Simon: Tim Schou
 • Peter: Anders Ørsager
 • Annas: Allan Mortensen
 • Herodes: Eddie Skoller
 • Caiaphas: Cavin Cornwall

Det kreative hold

 • Dirigent: Andreas Vetö
 • Iscenesættelse og kreativ sparring: Toniah Pedersen
 • Producent: Danmarks Underholdningsorkester

Jesus Christ Superstar jublæumskoncerten bliver fremført på engelsk.

 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
søndag d. 04. oktober 2020 Kl. 20.00 400 - 580 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
NEM-pose - 1 person

Posen indeholder:

1 dåseøl

1 kildevand

Snacks


95 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
Nordisk Tapas

Hjemmelavede specialiteter, små lune retter og johan r’s friskbagte rugbrød. Hovedparten af råvarerne er økologiske, danske og ofte lokale. 

Nordisk Tapas serveres, når I ankommer, 2 timer før forestillingen.

209 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
NEM-pose - 2 personer

Posen indeholder:

2 små flasker kølig rosévin

2 engangsglas

2 kildevand

Snacks


235 kr